Online Sorsjegy Program

A Taby UP! egy sorsjegyes online promóciós játék amivel megnövelheti vendégei számát és forgalmát.


A játék menete a vendég szemszögéből:

Minden elfogyasztott megpromótált ital után (pl.: korsó sör) lehetőségük nyílik lekaparni egy virtuális sorsjegyet! Ezzel nyerhet a vendég különböző nyeremények közül (pl.: táblagép, LED TV).

kapcsolat


Social megoldások:

A játék végén felajánlunk egy ingyen kaparást a játékosoknak amennyiben "belájkolja" az Ön Facebook oldalát, illetve ha nyert a kaparással, megosztja Facebookon mit nyert. Ez a link szintén az Ön Facebook oldalára irányítja a rákattintó felhasználókat.

Statisztikák:

Ki finanszírozza a játék nyereményeit?

A játékban két típusú nyereményt különböztetünk meg. A kis és nagy értékű nyereményeket. A nagy értékű nyereményeket (pl.: LED TV, táblagép) mi biztosítjuk, a kis értékű nyereményekről (pl.: 2cl vodka, pohár sör, kulcstartó stb.) azonban önnek kell gondoskodnia.

Milyen hosszú a játék és mik a garantált nyeremények?

Egy promóció 3 hónapig tart. Erre az időszakra garantálunk 1db nagy értékű nyereményt (pl.: Táblagép vagy LED TV).

kapcsolat


Milyen szolgáltatásokat nyújtunk és mik a kommunikációs csatornáink?

A játékhoz biztosítjuk a táblagépet, fali tartót, igény esetén ezek felszerelését, 5db A3-s plakátot (ebből 1db laminált), 1db laminált használati utasítás kártyát a táblagép mellé. Ezen kívül érdemes tudni, hogy a játék során gyűjtjük a felhasználók e-mail címét és hírlevelezünk nekik. A játék után átadjuk önnek a begyűjtött e-mail címeket így önnek lehetősége van értesíteni vendégeit a legújabb akcióiról.

Mik az eddigi tapasztalataink?

Eddigi tapasztalataink alapján a program hatására 10%-40% közötti forgalom növekedés érhető el. A promotált termék fogyasztása is jelentősen megnő! A "beeső" vendégek a későbbiek folyamán nagyobb valószinűséggel térnek vissza, valamint meglévő vendégeinket ráterelhetjük arra a termékünkre amin a legnagyobb haszon van.

Milyen csomagjaink vannak és mennyibe kerül a program?

starter csomag Starter csomag: A starter csomag nem tartalmazza a nagy értékű nyereményeket.
Ára: 8.000Ft / hó


pro csomag Pro csomag: A pro csomag tartalmazza a nagy értékű nyereményeket is.
Ára: 15.000Ft / hó


kapcsolat
kapcsolat kapcsolat
All Rights Reserved 2015. Website by Molnár Manó